NIEUW! De iTOVi scan

Sinds kort werken wij met de iTOVi scan! Al een aantal maanden hebben wij hiermee gewerkt in samenwerking met iemand uit ons team. Hier waren wij zo enthousiast over dat we er nu zelf een aangeschaft hebben.

Tot nu toe is iedere scan die we ervaren of meegemaakt hebben, spot on! Hele herkenbare punten (fysiek en/of emotioneel) kwamen uit de scan, maar nog mooier als je van je klanten terug krijgt wat het ze verder heeft gebracht.

Enkele voorbeelden:

  • Onze zoon is wekelijks erg angstig als hij weer naar zwemles moet. Dit begint de dag van te voren al. Hij zeg dat dat hij ziek wordt, buikpijn heeft en moet huilen. Standaard leveren we hem huilend af bij zwemles. 's morgens vroeg gemeten met de iTOVi. "Basil" kwam als eerst uit de meting. Deze olie staat bekend om zijn kalmerende invloed op mensen die angst en stress hebben. Voeten lekker ingesmeerd een uur voor zwemles. Deze olie zit binnen een paar minuten in zijn systeem. Daarna voor het eerst zonder huilen naar zwemles!! Spanning was er wel wat vertelde hij, maar hij leek er zoveel beter mee te kunnen dealen. Hoe mooi!
  • Zelf kwam er een natuurlijke antihistaminicum uit mijn meting (combinatie van pepermunt, citroen en lavendel). Had in die periode behoorlijke allergische reactie op mijn romp. Ingenomen en meerdere uren ineens geen jeuk meer gehad. Nu is die reactie over, maar het heeft behoorlijke verlichting gegeven door dat een aantal dagen met regelmaat in te nemen.
  • Klant van ons gaf aan zich afgesloten te hebben van contact met andere mensen. Dit ontweek zij voor zover mogelijk. Bleek een stuk angst te zitten. Deze klant was behoorlijk op haar hart getrapt en durfde zich letterlijk niet meer open te stellen. Zat in een moeilijke periode. Juniper Berry kwam uit de meting. Deze dame mailde me enkele dagen later: "Die juniper Berry werkte ongelooflijk. Ik voelde me ineens vrolijk en kom weer in contact met mensen".
  • Bij 1 klant kwam probiotica uit te meting. Op dat moment niet heel verklaarbaar. Volgende dag erg rommelende buik en daarna buikloop. Blijkbaar was er al wat gaande in het lichaam. Probiotica was zeer welkom 😉

De iTOVi scanner kan ingezet worden om in beeld te brengen wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft om zo goed mogelijk in balans te zijn.  Dit kan op fysiek vlak of op emotioneel vlak zijn. Goed in balans zijn is wat ons betreft essentieel in het ondersteunen van je gezondheid.

Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde. Eén voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. Biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties en het lichaam geeft een unieke respons hierop.

Deze scan kan je intuïtie bevestigen, of volledige nieuwe inzichten geven. Wat ons betreft beide heel waardevol!

De uitslag wordt weergegeven in een rapport en persoonlijk met jou doorgenomen. Dit rapport ontvang je via de mail. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen om de frequenties terug in balans brengen. Dit apparaat zet deze waarden om en kan deze met behulp van software omzetten en vertalen naar DōTERRA oliën en zo kun je precies meten welke oliën jouw lijf op dat moment nodig heeft om verder te komen in je proces!

Uiteraard ben je vrij om iets met de uitslag te doen, het is alleen al fijn om meer inzicht te krijgen!

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen! Jong en oud, zwangeren, mensen met een pacemaker & dieren.

Kosten: 

  • De kosten voor een scan zijn € 9,95 per persoon.
  • Bestel je jouw DōTERRA producten al via AardBes? Dan zijn de kosten € 4,95 p.p. voor jou en je gezinsleden.

Tijdens deze afspraak wordt je gemeten, krijg je een persoonlijk rapport via de mail en zullen we de uitslag met je doornemen.

Zou je jezelf en/of je gezin vaker willen laten scannen? Schaf dan een 12 ritten kaart aan voor € 100,00. (Voor klanten is een 12 rittenkaart € 50,00.) Deze kaart is 1 jaar geldig en kan door alle gezinsleden gebruikt worden.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op.