Niet zo lekker in je vel?

Zelf (Marlou) afgelopen twee weken last gehad van een een neerslachtig gevoel. Voelde me angstiger, onrustig, gejaagd, moe en heerlijk prikkelbaar 😉 Geen idee of het met de omschakeling van de wintertijd te maken heeft, met de volle maan die eraan komt of met iets anders maar fijn is anders.
Vooral de strijd met deze gevoelens. Ik wil graag snappen waarom ik me zo voel... Maar dat doe ik niet altijd.
Accepteren dat deze gevoelens er zijn scheelt enorm veel stress. Alleen vind ik dat nog wel eens lastig 😉 Ik probeer dan extra goed voor mezelf te zorgen. En gebruik daarbij graag wat ondersteuning van onze essentiële oliën.
Mocht je dit herkennen, hier enkele oliën die je kunnen helpen deze periode door te komen:

🔹Elevation:(deze kwam bij mij uit de iTOVi scan en heb ik de hele week al in onze diffuser): de verblijdende samenstelling. Goed in te zetten bij: angst, depressie, weinig energie en stress
.
🔹Lavendel: Het geurige lavendel kent heel brede toepassingen. Deze kalmerende olie ondersteunt bij angst, concentratie, depressie, uitputting, slapeloosheid, stemmingswisselingen, stress en spanning.

🔹De citrus oliën: grapefruit, wild orange en lemon staan erom bekend dat ze energie geven en een opbeurende werking hebben. Perfect om jezelf mee op te peppen tijdens de koudere en donkere dagen. Wild orange heeft een harmoniserende werking. Goed ook voor de rest van het gezin die mogelijk ook wat last hebben van de gezelligheid van moeders 😉

🔹Bergamot: de frisse, pittige geur heeft een balancerend effect op de geest en kalmeert ongewenste emoties zoals stress, angst, verdriet en woede. Dit is de olie van zelfacceptatie.

Daarnaast: wees lief voor jezelf. Doe iets waar jij blij van wordt. En kruip een aantal dagen vroeg in bed. Goed slapen doet wonderen!