Aromatouch massage Lelystad

Wat is de AromaTouch Techniek?

De AromaTouch massage is een massage van de rug, nek en voeten waarbij gebruik wordt gemaakt van de geur en therapeutische werking van essentiële oliën. Heerlijk voor iemand die erg vermoeid is, veel stress heeft gehad, lichamelijk en/of geestelijk uit balans is, (chronische) pijnklachten heeft of gewoon omdat je jezelf een heerlijke ontspannen massage gunt! Tijdens de massage worden de rug, nek en voeten gemasseerd. De onderkleding en het ondergoed blijft aan tijdens de massage.

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën.

De massage bevat vier stappen:

  1. Stress vermindering.
  2. Een boost van uw immuunsysteem.
  3. Het verminderen van ontstekingsreacties.
  4. Homeostase (het in balans brengen van lichaam en geest).

De techniek combineert de geneeswijzen uit het oosten met de moderne medicinale aromatherapie. De oliën worden toegepast op de meridiaanbanen en de viscerale contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, handen en oren worden gestimuleerd.

De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen.

Wie zich heeft laten verwennen met een AromaTouch-massage, voelt zich na afloop heerlijk ontspannen en zal nog uren nagenieten van de werking van de oliën.

Alle massages worden rustig afgesloten met wat te drinken. Zo kunt u rustig en ontspannen naar huis gaan. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen.

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen! Wij werken uitsluitend met de CPTG oliën van dōTERRA

Locatie en kosten

Een aromatouch massage duurt 45-60 min. Kosten € 50 euro.
Dit kan bij AardBes in Lelystad of bij u aan huis. Binnen Lelystad rekenen wij geen reiskosten. Buiten Lelystad bedragen de reiskosten € 0.19 per kilometer.

Acties

  • Boek je voor de eerste keer een massage, dan krijg je eenmalig 20% korting.
  • Heb je essentiele oliën via AardBes gekocht? Dan krijg je altijd 10% korting.
  • We werken met een stempelkaart. Na 5 massages, krijg je een massage of reiki behandeling GRATIS!
Afspraak maken
De massage wordt gegeven door Vilmar Aarding. Officieel gecertificeerd aromatouch masseur.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact met ons op.