Bestellen

Je kunt via ons alle producten van dōTERRA online bestellen. Je hebt twee mogelijkheden:

1. Je kunt de producten voor de reguliere verkoopprijs bestellen in onze dōTERRA Webshop:

Klik HIER als je wilt bestellen voor de reguliere verkoopprijs.

2. Je kunt de producten met 25% korting bestellen als je je registreert. Je betaalt bij inschrijving éénmalig  € 24,20 (incl. btw) administratiekosten. Als je start met een pakket i.p.v. losse oliën vervallen deze kosten, je ontvangt je voordeelaccount dan gratis. 

Je kunt bij deze optie met de volgende voordelen bestellen:

  • Je krijgt direct 25% korting op je aankopen bij dōTERRA. Dit is een jaar geldig.
  • Je bent niet verplicht een volgende bestelling te plaatsen.
  • Je kunt 10 tot 30% van de waarde van je bestelling terug krijgen in de vorm van productpunten waarmee je GRATIS producten kunt bestellen.
  • Je kunt het GRATIS ‘Product van de maand’ ontvangen.
  • Je kunt provisie en bonussen verdienen als je dōTERRA producten deelt in je omgeving.

Klik HIER als je wilt bestellen met 25% korting

Praktische informatie: 

De levering en betaling loopt via dōTERRA, maar ons team zal je begeleiden bij het gebruik van jouw oliën. Als je jouw pakket binnen hebt, plannen we direct een afspraak in zodat je meteen aan de slag kunt met de oliën. Je ontvangt dan van ons ook een GRATIS iTOVi scan.

Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor het stellen van vragen en het bijwonen van verdiepingsklassen (ook wel workshops genoemd).

Betaling

Bij een eerste bestelling maak je zelf het bedrag over naar dōTERRA. Je ontvangt direct na het plaatsen van een bestelling een mail met betaalgegevens. Als het bedrag bij dōTERRA binnen is, heb je over het algemeen binnen 4 werkdagen je producten in huis.

Een volgende bestelling kun je zelf plaatsen met je eigen inlog gegevens (dit leggen we je uit bij de eerste afspraak) en kun je er ook voor kiezen om via iDEAL of via je creditcard te betalen.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn standaard € 7,- ex btw. Kies je er na je eerste bestelling voor om punten te gaan sparen via het Loyalty Rewards Program (dit leggen we je rustig uit tijdens onze afspraak) dan krijg je je verzendkosten in punten bijgeschreven (7 punten). Deze punten kun je weer inzetten bij een volgende bestelling en dus zijn de verzendkosten eigenlijk gratis.