iTOVi scan

De iTOVi scanner kan ingezet worden om in beeld te brengen wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft om zo goed mogelijk in balans te zijn.  Dit kan op fysiek vlak of op emotioneel vlak zijn. Goed in balans zijn is wat ons betreft essentieel in het ondersteunen van je gezondheid.

Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde. Eén voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd. Biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties en het lichaam geeft een unieke respons hierop.

Deze scan kan je intuïtie bevestigen, of volledige nieuwe inzichten geven. Wat ons betreft beide heel waardevol!

De uitslag wordt weergegeven in een rapport en persoonlijk met jou doorgenomen. Dit rapport ontvang je via de mail. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen om de frequenties terug in balans brengen. Dit apparaat zet deze waarden om en kan deze met behulp van software omzetten en vertalen naar DōTERRA oliën en zo kun je precies meten welke oliën jouw lijf op dat moment nodig heeft om verder te komen in je proces!

Uiteraard ben je vrij om iets met de uitslag te doen, het is alleen al fijn om meer inzicht te krijgen!

De uitslag is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen! Jong en oud, zwangeren, mensen met een pacemaker & dieren.

Kosten: 

  • De kosten voor een scan zijn € 9,95 per persoon.
  • Bestel je jouw DōTERRA producten al via AardBes? Dan zijn de kosten € 4,95 p.p. voor jou en je gezinsleden.

Tijdens deze afspraak wordt je gemeten, krijg je een persoonlijk rapport via de mail en zullen we de uitslag met je doornemen.

Wil je na de scan aan de slag met een aantal producten die geadviseerd worden, dan maken we een offerte op maat voor je.

Zou je jezelf en/of je gezin vaker willen laten scannen? Schaf dan een 12 ritten kaart aan voor € 100,00. (Voor klanten is een 12 rittenkaart € 50,00.) Deze kaart is 1 jaar geldig en kan door alle gezinsleden gebruikt worden.

Kijk hier voor actuele scan data of neem contact met ons op als je een afspraak in wilt plannen of vragen hebt!

Wil je zelf een iTOVi scanner aanschaffen? Klik dan hier.