Waarom DōTERRA?

DōTERRA betekent "geschenk van de aarde". En dat zegt eigenlijk alles.

Certified Pure Therapeutic Grade®

CPTG Certified Pure Therapeutic Grade is het keurmerk voor de essentiële oliën van dōTERRA.

DōTERRA’s essentiële oliën zijn 100% puur, 100% natuurlijk en worden zorgvuldig gewonnen uit planten. Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties.

Naast het belang van het voorkomen van vervuiling in de oliën is het ook van belang om het juiste niveau van de actieve werking van de bestanddelen te garanderen om tot een veilig en doeltreffend product te komen. Er zijn merken essentiële oliën die beweren een therapeutische graad te hebben. Sommige daarvan kunnen zuiver zijn; er zijn er echter maar weinig die zijn onderworpen aan strenge testen voor de chemische samenstelling. DōTERRA’s CPTG essentiële oliën ondergaan strenge testen die worden uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt zowel de zuiverheid als de samenstelling van elke partij essentiële olie gegarandeerd. Benieuwd naar de test methoden?

Om dit te kunnen doen werkt dōTERRA nauw samen met een wereldwijd netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, wetenschappers en beroepsbeoefenaren uit de gezondheidszorg. DōTERRA kiest voor de beste planten die geteeld zijn in de meest ideale omgeving en zorgvuldig worden geoogst op het moment dat de planten hun hoogste waarde hebben.

De plant en haar aromatische bestanddelen worden geëxtraheerd door ervaren distilleerders en ondergaan strenge testen en analyses om de zuiverheid van de essentiële oliën te garanderen. DōTERRA CPTG essentiële oliën zijn de veiligste en meest heilzame essentiële oliën ter wereld.

Essentiële oliën met een CPTG® Certified Pure Therapeutic Grade® vertegenwoordigen de meest veilige en pure en effectieve essentiële oliën die momenteel verkrijgbaar zijn.

Wil je weten hoe duurzaam de oliën van dōTERRA zijn? Klik hier.