Reiki Lelystad

Wat is reiki?

Reiki is een energetische behandelmethode door middel van handoplegging. Dit gebeurt op een behandeltafel. Uw kleding blijft aan.
Letterlijk betekent het Japanse woord Reiki: universele levensenergie.
​Deze energie is aanwezig in alles wat leeft. Reiki versterkt je levenskracht en brengt de energieën in het lichaam in balans. 

Bij een Reiki behandeling wordt u op een behandeltafel behandeld. Uw kleding blijft aan. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie doorgegeven. Vindt u het onplezierig om direct aangeraakt te worden, dan houden we daar rekening meer en zullen we enkele centimeters boven het lichaam behandelen.

Wat doet Reiki?

Reiki helpt je te helen en klachten op te lossen op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel. Het stimuleert natuurlijke genezingsprocessen.

Een Reiki behandeling laat energie blokkades opengaan waardoor de energie weer vrij kan stromen. Dit stimuleert het zelfgenezende vermogen en houdt het energiesysteem in balans.
De Reikibehandelaar treedt op als intermediair voor het doorgeven van energie. Deze energie vindt zelf haar weg door het lichaam van de ontvanger.

Reiki heft niet alleen symptomen op, maar werkt in op de oorzaak van ziektes of klachten. Daardoor doet Reiki niet altijd wat je verwacht of graag wilt, maar wel altijd wat voor jou op dat moment het beste is.
De ontvanger van Reiki geneest zichzelf.

Een Reiki behandeling kan enkele dagen tot weken nawerken.
Er ontstaat een nieuwe balans in je lichaam.

Bij welke klachten kan reiki helpen?

 • Vermoeidheid
 • Depressie
 • Stress
 • Burnout
 • Nek- en rugpijn
 • Hoofdpijn
 • Angst
 • Emotionele blokkades
 • Slapen
 • ADHD
Het kan blessures verlichten en zorgen voor snellere genezing, verwondingen en helpen helen, en hormonen in balans brengen.

Maar reiki kan ook heel nuttig zijn bij de behandeling van hoofdzakelijk mentale kwesties, zoals angst, fobie en slapeloosheid.

Een vaak direct gevoeld effect bij een reiki behandeling is een ongekende diepe ontspanning. Pijnklachten kunnen afnemen of verdwijnen. Gevoel keert terug. 
Tijdens een behandeling kunt u een tintelend of  warm gevoel ervaren. 

Combineren met reguliere zorg

Reiki is helend op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en kan uitstekend in combinatie met alle andere vormen van zorg toegepast worden, zoals bij medicijngebruik, voor en na operaties, bij bestraling, psychotherapie, etc.

Informatie over Reiki wordt niet verstrekt met de bedoeling medisch advies te vervangen, diagnoses te stellen of ziektes te behandelen. Heb je medische vragen en/of klachten, raadpleeg altijd eerst je huisarts.

Locatie en kosten

De behandeling duurt 45-60 min. Kosten € 50 euro.
Dit kan bij AardBes in Lelystad of bij u aan huis. Binnen Lelystad rekenen wij geen reiskosten. Buiten Lelystad bedragen de reiskosten € 0.19 per kilometer.

Acties
 • Boek je voor de eerste keer een behandeling, dan krijg je éénmalig 10% korting.
 • We werken met een stempelkaart. Na 5 massages/behandelingen, krijg je een behandeling naar keuze GRATIS!

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact met ons op.