Wie zijn wij?

Mijn naam is Marlou Aarding, getrouwd met Vilmar en moeder van 2 prachtige kinderen. In mijn werkende leven ruim 13 jaar ervaring opgedaan als
kinderverpleegkundige in het ziekenhuis en als jeugdverpleegkundige bij de jeugdgezondheidszorg. Bewust omgaan met voeding is een grote passie van me.
Sinds 2008 ben ik in het bezit van het Reiki certificaat (reiki 1 en 2) en sinds 2017 in het bezit van het Aromatouch techniek certificaat.

Ik werk graag met mensen & zie het als een uitdaging om zo min mogelijk rotzooi binnen te krijgen. Hoe mooi dat ik dat nu kan combineren met het delen van kennis rondom onze natuurlijke producten en het coachen van mensen die in hun kracht willen komen te staan!

Mijn naam is Vilmar Aarding. Werkzaam als zwemonderwijzer. Een groot deel van mijn leven bestond uit schoonspringen, waarvan ik bijna 15 jaar op top niveau heb gesport. Ook ik heb in 2008 mijn reiki certificaten behaald.
Door mijn vrouw ben ik enthousiast geworden over de oliën van dōTERRA . Al moest ik het wel eerst een periode ervaren voordat ik overtuigd was 😉
Inmiddels heb ik ook de Aromatouch opleiding afgerond (maart 2017). Mijn focus in ons bedrijf ligt bij het geven van behandelingen zoals reiki en de aromatouch techniek.

Begin 2016 zijn we in aanraking gekomen met de essentiële oliën van dōTERRA. Voor ons een bijzonder jaar. Een jaar waarin Vilmar een burnout kreeg, en ik aan het revalideren was na een lange ziekte periode die veroorzaakt werd door wat bleek de ziekte van Lyme. Deze periode was heftig voor ons als gezin. Maar heeft ons ook zulke mooie dingen gebracht... We zijn ons bewust geworden van wat het woord  'gezondheid' voor ons betekent. En hoe we hier zelf zo veel mogelijk een rol in kunnen spelen. Qua voeding, bewegen, rust, spiritualiteit, het volgen van je hart en vooral door te doen waar je blij van wordt. Maar ook door zo min mogelijk toxische stoffen tot je te nemen (voeding, straling, schoonmaakmiddelen etc.). Wat een uitkomst waren de oliën en andere natuurlijke producten van dōTERRA voor ons! Het voelt echt alsof deze prachtige oliën op het juiste moment in ons leven zijn gekomen.

Na enkele maanden gebruik in ons gezin, werk en omgeving, waren de oliën al niet meer weg te denken uit ons leven!  Ondertussen zoveel mooie dingen mogen ervaren met de oliën, zowel op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak. Zo bijzonder wat deze natuurlijke producten voor iemand kunnen doen!

Voor ons was al snel duidelijk dat we meer mensen op de hoogte willen brengen van het bestaan van deze producten en de mogelijkheden die je hier voor jezelf en je omgeving mee kunt creëren. Het is een stukje puur natuur, die je zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak kunnen ondersteunen. Voor het hele gezin in te zetten, van 0 tot 100 jaar en zelfs huisdieren. Hoe mooi!

We hopen dat deze website je wegwijs kan maken in je zoektocht naar het ondersteunen van jouw gezondheid op een natuurlijke manier. En als wij je daarbij kunnen ondersteunen, graag!

Groetjes Vilmar & Marlou Aarding

 

Vragen? Contact ons gerust! 

Lees hier de recensies van AardBes