Workshops & agenda

AardBes verzorgt workshops om u kennis te laten maken met alles wat wij doen met natuurlijke producten, waaronder onze essentiële oliën. De workshops worden in Lelystad gegeven of in een straal van 50 km rondom Lelystad (dit kan in overleg, als u 4-6 mensen heeft die geïnteresseerd zijn).

U kunt beginnen met een kennismakingsworkshop:
De kennismakingworkshops zijn GRATIS. Tijdens deze workshop zal uitleg worden gegeven over de werking van de oliën, hoe je ze in kunt zetten voor jezelf en/of in je gezin en uiteraard kun je ruiken, voelen en proeven! Vooral erg interessant voor mensen die meer willen weten over het ondersteunen van je eigen gezondheid en die van mensen om je heen, op een natuurlijke manier. Iedereen gaat naar huis met een proefje!

Na het bijwonen van een kennismakingsworkshop kunt u deelnemen aan een verdiepingsworkshop of een DIY (Do It Yourself) workshop. 

Verdiepingsworkshop € 10 per persoon (als je oliën aanschaft via AardBes dan is dit gratis!)
Het thema kan iedere maand anders zijn, o.a. :

  • Emotionele balans met essentiële oliën.
  • Baby's & peuters en essentiële oliën
  • Schoolgaande kinderen en essentiële oliën
  • Hormonen in balans met essentiële oliën.
  • Optimale gezondheid & detox
  • Spiritueel in balans met essentiële oliën
  • Essentiële oliën en het bestrijden van insecten.
  • Huishouden met natuurlijke producten! Denk aan natuurlijk wasmiddel, schoonmaakmiddel, handzeep etc.
  • Sport & voeding

DIY workshops 
Bodyscrub maken
De prijs is € 15 per persoon. Dat is inclusief 2 potten zelfgemaakte scrub en het recept. Scrub met alleen maar natuurlijke producten en uiteraard de heerlijke geur en werking van essentiële oliën. Heerlijk genieten!

Douchegel maken
De prijs is € 15 per persoon. Iedereen gaat naar huis met een zelfgemaakte douchegel en lippenbalsem of potje "vicks". Uiteraard alles zo natuurlijk mogelijk en in ieder product zitten essentiële oliën verwerkt! Het recept krijg je mee.

Snoetenpoetsers / billendoekjes maken
De prijs is € 15 per persoon. Je gaat naar huis met een pot zelfgemaakte billendoekjes/snoetenpoetsers + recept. Zonder toevoegingen, parfum etc. Met de verzorging en geur van essentiële oliën. Natuurlijker kan niet!

Zonnebrandcrème maken
De prijs is € 15 per persoon. Iedereen gaat naar huis met een pot zelfgemaakte natuurlijke zonnebrandcrème en uiteraard het recept.

Wil je een workshop bij jouw thuis organiseren? De gastvrouw krijgt altijd een kleinigheidje!

Kijk hier voor de actuele agenda of neem contact met ons op voor meer informatie!